Altres solucions amb DevoluIVA

DevoluIVA també està integrat en altres solucions per a despeses professionals.

Targeta d'empresa de CaixaBank amb DevoluIVA


Targeta d'empresa de CaixaBank amb DevoluIVA

El tiquet (factura simplificada) no serveix per a deduir l'IVA, ja que és necessària una factura completa. A més, si els teus treballadors perden tiquets o aquests es deterioren, tampoc pots deduir-te la despesa.

Activa el servei DevoluIVA a la teva targeta d'empresa de CaixaBank, a la teva oficina habitual o a través de Línia Oberta, i podràs obtenir de forma automàtica factures electròniques de les teves despeses i dels teus treballadors, en pagar en qualsevol comerç de la xarxa DevoluIVA. Les targetes de crèdit/dèbit de CaixaBank podràs emprar-les també a qualsevol establiment fora de la xarxa DevoluIVA.

Si encara no tens la teva targeta d'empresa de CaixaBank, pots sol·licitar-la a qualsevol oficina o mitjançant www.lacaixa.es (concessió subjecta a criteris d'aprovació de risc).

Per només 50€ / any
(Preu orientatiu. IVA no inclòs.)


Més informació


Exaccta Xpens amb DevoluIVA


Exaccta Xpens amb DevoluIVA

Ara també pots utilitzar el servei DevoluIVA a la teva app de gestió de notes de despesa Exaccta Xpens. Només has de fer una foto als tiquets de les consumicions realitzades a la xarxa de comerços DevoluIVA i rebràs les factures electròniques en el teu portal privat.

Aquest servei et permetrà tenir d'una forma integrada les factures electròniques de les teves despeses professionals i les notes de despesa. A més, podràs utilitzar qualsevol mètode de pagament, ja sigui amb targeta de crèdit o en metàl·lic.

Vols contractar DevoluIVA en la teva app Exaccta Xpens?


Més informació
Més solucions DevoluIVA


Per Autònoms.

Per Autònoms.

La solució més flexible perquè els autònoms puguin deduir-se el 100% de l'IVA amb totes les garanties i gestionar millor les seves despeses, amb independència del mitjà de pagament utilitzat.


Llegir més

Per Pimes

Per Pimes

La solució més eficient perquè les pimes puguin recuperar el 100% de l’IVA de les despeses professionals de tots els seus treballadors, amb independència del mitjà de pagament utilitzat. DevoluIVA Clic també confecciona automàticament les notes de despeses de tota la teva plantilla.Llegir més

Per Grans empreses

Per Grans empreses

Solució per a empreses amb un gran volum de despeses corporatives, amb independència del mètode de pagament utilitzat.
DevoluIVA Direct integra automàticament les factures electròniques amb l'ERP, programa de comptabilitat i gestor de notes de despeses de l'empresa.


Llegir més