Qui som

Treballem per oferir el millor servei,
tant per als nostres usuaris com per als nostres comerços.

Banner Quiénes somos

Sobre DevoluIVA

DevoluIVA ofereix innovadores solucions tecnològiques de gestió integral de despeses corporatives i de recuperació automàtica de l'IVA nacional i internacional.             

            

                Fundada el 2010 a Barcelona, ​​com un spin-off de Voxel, DevoluIVA va ser la primera solució electrònica mundial que digitalitzava el 100% de la gestió de despeses corporatius i la recuperació de l'IVA. Tot en una mateixa aplicació mòbil.             

            

                Hem crescut i innovat per continuar aportant valor als processos de gestió financers i administratius, amb un fort compromís amb l'eficiència, millora de processos i la innovació basada en la tecnologia de la informació i en les necessitats dels nostres clients.             

Qué hacemos en DevoluIVA

+600.000 factures

electròniques emeses en 2019 amb la certificació de l'AEAT i de les hisssendes forals.

+60.000 comerços

adherits a la red DevoluIVA (restauració, taxis, paquings i benzineres).

+65.000 usuaris

registrats al serveis

+206 treballadors

de 29 nacionalitats diferents

2020

3ra PYME de España y 1ra en Cataluña. 2020 Best Place to Work Consulting.

Icono Award

Best workplace

Som un magnífic lloc i company de treball i aquest reconeixement ens impulsa a seguir treballant en el com fem les coses com a clau de l'èxit del nostre negoci.

2019

4a PIME d'Espanya i 1r de Catalunya 2019. Best place to Work Consulting

Icono Award

Best Place to Work Consulting

Els nostres valors i polítiques de recursos humans de fi neixen el nostre propòsit final com a empresa: crear teixit empresarial feliç. També la nostra manera de relacionar-nos amb els nostres clients i partners.

2018

PIME més competitiva de Catalunya

Icono Award

PIMEC

Reconeguts per destacar per la millora de la nostra productivitat, l'ús de la tecnologia, la innovació, la creativitat i el nostre compromís amb l'entorn social.

2018

PYME de l'any

Icono Award

Banco Santander i la Cambra de Comerç d'Espanya

Promovent l'acompliment de les petites i mitjanes empreses espanyoles, l'activitat és fonamental per a la creació d'ocupació i riquesa a nivell local.

2018

Finalista Digital Talent

Icono Award

Accenture strategy, l'economista i l'observatori de RRHH

Distingint les iniciatives més rellevants en l'àmbit de contribució a la transformació digital de les organitzacions.

Els nostres Valors

                 Som uns equip altament competent i alineat amb una cultura centrada en les persones. Els nostres valors #challengemaniacs , #changelovers , #peoplefreaks i #funtasticteamplayers van guiar la forma amb la que ens planteja el negoci i interactuar amb el nostre ecosistema: treballadors, clients, proveïdors i l’entorn on convivim.             

#ChallengeManiacs

Estem sempre preparats per portar a la companyia un pas més. El nostre millor compromís amb la innovació ens portarà sempre a buscar nous mètodes per oferir la millor solució als nostres clients.

#ChangeLovers

Sempre vem l’oportunitat d’atendre qualsevol canvi. Estem convençuts dels petits canvis que són els que marquen la diferència.

#PeopleFreaks

Tractarem als nostres clients com a part de la família Voxel. Treballar i per a les persones que permetin construir un ecosistema col·laboratiu que generi confiança i aportem felicitat.

#FuntasticTeamPlayers

Creiem en el poder del treball en equip per aconseguir grans retalls. Treballem com un equip integrat i cohesionat on cadascun sigui capaç de prendre decisions de forma autònoma, compartint la responsabilitat i l’èxit.