S'ha acabat la gestió manual de tiquets en paper


Targeta d'empresa de CaixaBank amb DevoluIVA

Els teus clients només hauran de fer una foto dels seus tiquets amb l'app DevoluIVA i els digitalitzarà, amb el certificat de l'AEAT, i els guardarà en el nostre repositori digital durant 4 anys, de manera que ja no hauràs d'arxivar-los ni guardar-los en paper. La informació de la despesa quedarà digitalitzada i t'estalviaràs introduir a mà les dades de cada tiquet.Els teus clients recuperaran més IVAAhorra costes al reducir tiempo de gestión

El nostre sistema emetrà automàticament factures electròniques de tots els consums realitzats en establiments de la nostra xarxa (més de 100.000 restaurants, pàrquings i taxis a Espanya) perquè els teus clients es puguin deduir l'IVA d'aquestes despeses. Ja no hauran de perdre el temps a reclamar factures! A més, també podrán digitalitzar totes les factures de les seves despeses corporatives, llestes per comptabilitzar.


Quant IVA puc recuperar?Estalvia temps comptabilitzant les despeses


Ahorra costes al reducir tiempo de gestión

Finalment, podràs exportar un fitxer Excel amb tota la informació dels tiquets digitalitzats i les factures electròniques, perquè puguis importar-lo en el teu programa de comptabilitat. L'automatització de la gestió i la comptabilització de les despeses de representació dels teus clients et permetrà augmentar la productivitat de la teva gestoria o assessoria.


Tot són avantatges amb DevoluIVA


L'app DevoluIVA estarà personalitzada amb el teu logo perquè els teus clients el percebin com un servei de valor afegit ofert per la teva empresa.

Els teus clients no perdran més tiquets ni factures i podran deduir més despeses.

Estalviaràs temps en classificar tiquets i comptabilitzar-los.

No hauràs d'emmagatzemar més tiquets ni factures en paper.

Els teus clients milloraran la seva liquiditat ja que recuperaran més IVA deduïble.

Tota la informació de les despeses i factures dels teus clients estaran a la teva disposició en un portal del qual tu en seràs l'administrador.Així de fàcil! A més, la teva gestoria o assessoria podrà gaudir de franc de tots aquests avantatges del servei DevoluIVA. Els teus clients només pagaran una suscripció anual de 59 € / any per usuari. Informa't ara i podràs aconseguir descomptes per als teus clients!