Termes i condicions

Tancar

D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, t'informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporats a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de DEVOLUIVA SLU amb la finalitat d'atendre les teves consultes i remetre't informació relacionada que pugui ser del teu interès. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça Av. DIAGONAL, 67. 08019 BARCELONA.

Mentre no ens comuniquis el contrari, entendrem que les teves dades no han estat modificades, que et compromets a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el teu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.

L'interessat declara tenir coneixement de la destinació i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

Contacta'ns

Si ja ets client de DevoluIVA, contacta'ns a través del teu portal privat.

Pots contactar directament amb nosaltres emplenant el següent formulari:


(*) Camps obligatoris

L'informem que DevoluIVA, SLU tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar les seves sol·licituds, atendre les seves consultes, organitzar esdeveniments i, si escau, mantenir-lo informat de les nostres activitats i serveis. Pot exercir els seus drets ARCO + (Accés, rectificació o supressió, limitació a el tractament, oposició i portabilitat) enviant un correu electrònic a contacto@devoluiva.com. Podeu consultar informació addicional sobre la nostra política de privacitat aquí .


Av. Diagonal, 67 · 08019 Barcelona · Tel. 931 760 719